Garažna vrata po vašem okusu

Ekskluzivno za Slovenijo, DIGITALNI tisk na vaša garažna vrata z 10 letno garancijo!

To je obsežen nabor standardnih modelov, ki se najpogosteje uporabljajo za površinsko dodelavo vrat. Standardni slogi vključujejo celoten obseg imitacije lesa, ki ga trenutno laminiramo s folijami. Velika prednost je močno nižja cena v primerjavi z laminirnimi folijami. Vsi naši vzorci lesa so pristni in izvirajo iz pravega lesa.
Tudi aluminijaste okvirje vrat/podboje lahko potiskate. Potiskani okvirji se barvno ujemajo s potiskom na vratih, saj se uporablja ista tehnologija tiskanja in lakiranja. Imamo svoj CNC usmerjevalnik, ki lahko proizvede vse oblike in dimenzije okvirjev za vrata.

V primeru individualnega sloga je vse v rokah stranke ali arhitekta. Podatke o tiskanju moramo prejeti v vektorski ali slikovni obliki. Pri slikah je osnovno pravilo naslednje - večja kot je ločljivost slike, boljše kakovosti je tisk. Tiskalnik lahko natisne do 360 dpi, za kakovostno tiskanje pa je dovolj najmanj 200 dpi. Grafični podatki se naknadno obdelajo v našem oddelku za predtisk in nato natisnejo na vrata. Zagotavljamo, da vaši edinstveni motivi ne bodo posredovani tretji osebi. Na ta način si stranka sama lahko oblikuje edinstvena in vrhunska vrata.
Posamezni slogi so zelo uporabni tudi za industrijska vrata, saj je mogoče natisniti logotip podjetja, grafiko, številčenje vrat, znake, napise (SERVIS, GASILSKA POSTAJA ...) in še mnogo več.

Da bi zadovoljili naraščajoče povpraševanje po inovativni zasnovi vrat, je naše podjetje zasnovalo in izdelalo nekaj ekskluzivnih slogov, npr. videz zarjavele pločevine CORTEN, različne možnosti videza betona, brušeni aluminij, različne barvne različice oglja? (carbon), videz različnih vrst eksotičnega lesa, kamnitih oblog, opeke, različne vektorske umetnine itd.
Za uporabo nove digitalne tehnologije tiskanja ni omejitev, zato se nabor naših ekskluzivnih slogov nenehno širi in s tem prilagaja spreminjajočim se zahtevam naših kupcev, arhitektov in oblikovalcev. Vse naše ekskluzivne sloge lahko vedno najdete ne www.duraprint.cz/en.

Slogi prihajajoče generacije so sestavljeni iz različnih slogov, razvitih v sodelovanju s študenti oblikovanja.
Gre za zelo raznolike in sodobne motive, ki napovedujejo smer, v katero se lahko v prihodnosti razvije oblikovanje vratnega tiska. Uporabljajo se različni materiali, kot so les, brušene kovine, različne kombinacije 3D-efektov in drugo. To je v bistvu reflekcija oblikovanja garažnih vrat z uporabo najmodernejših tehnologij prihajajoče generacije. Vse motive lahko prilagodimo po želji kupca.


Tehnologija: hitri 3-osni tiskalnik na črnilo z UV utrjevanjem in prehodnim poljem za barvanje.

Popolnoma nova in edinstvena tehnologija, ki uporablja digitalni tisk s črnilom z UV utrjevanje, temelji na aplikaciji črnila na panel vrat. Ta tehnika preprečuje vpliv površinske napetosti materiala panela, zlasti na upogljivih mestih in ostrih robovih (npr. na utorih in kasetnih panelih).
Končni digitalni tisk se nato prelakira z mat lakom PUR. Posledično površina nudi tako visoko odpornost proti UV svetlobnim žarkom kot tudi praskam in odrgninam.
Tehnologija tiskanja je sposobna delovati na 3 oseh z ločljivostjo 360 dpi, kar nudi odlično kakovost tiskanja na panel vrat. Ta resolucija je edinstvena za uporabo na dvokrilnih panelnih vratih.

Možnosti tiskanja so skoraj neomejene. Mogoče je natisniti npr. različne imitacije lesa, betona, inox pločevine, kakršnekoli slike, fotografije, zapise, logotipe podjetij itd. Sodelujemo z vodilnimi evropskimi oblikovalci in arhitekti za pripravo digitalnega tiska.
Največja dolžina tiska na panel je 7500 mm. Načini površine tiskanja: gladko, zrnato, štukatura.
Vrsta površine panela za tiskanje: lamela, utor, kaseta, V­profil, raven.
Nudimo tudi možnost ponovnega tiskanja panelov po želji stranke (npr. ob spremembi stila hiše ali prihodu novih trendov).
Vpliv UV-svetlobnih žarkov in drugih podnebnih vplivov je bil preizkušen v specializiranih testnih laboratorijih z izjemnim rezultatom, ki ustreza 10-letnemu življenjskemu obdobju tiskanega panela.
Imamo lastno oblikovalsko ekipo in sledimo novim trendom.


10 RAZLOGOV ZA IZBOR TEHNOLOGIJE DURA PRINT

  1.     Edinstvena tehnologija tiskanja na garažna in industrijska vrata.
  2.     Patentiran praktični model.
  3.     Neomejene možnosti in opcije tiskanja.
  4.     Vsakdo lahko naroči vrata z individualnim slogom, ob tem pa jamčimo, da ne bomo izdelali niti enih identičnih vrat.
  5.     10-letna garancija končne obdelave površine.
  6.     Vse vrste panelov in površin panelov se lahko potiskajo s sliko v resoluciji 360 dpi.
  7.     Potiskajo se lahko tudi dodatki, npr. podboji, okvirji vrat.
  8.     Možnost ponovnega potiska kadarkoli.
  9.     Uporabno za industrijska vrata, npr. logotip podjetja.
  10.     Vedno izdelano natančno po meri.

Območja, ki jih pokrivamo.

Naša storitev obsega široko območje, saj pokrivamo več različnih regij. Ne glede na to, ali se nahajate v mestu ali oddaljenem podeželskem območju, smo tukaj, da vam zagotovimo naše vrhunske storitve. Naša prisotnost sega v različne kraje in se nenehno širi, kar nam omogoča, da dosežemo stranke v večjih mestih, manjših naseljih in njihovi okolici.

Kontaktirajte nas še danes